Viselkedéselemző (pszichológia BA) diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógia és Pszichológia karán szereztem 2014-ben. Mester tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Egyetemen kezdtem el Munka és Szervezetpszichológia szakon. Okleveles Pszichológusi végzettségemet végül az ELTE-n, Klinikai és Egészségpszichológiai szakirányon szereztem 2018. februárban.

2018 májusában csatlakoztam a Munkaerőpiacon Maradás Egyesülethez. Foglalkozási rehabilitációs tanácsadóként dolgoztam a VEKOP 7.1.3 projekt keretein belül, valamint munkáltatói kapcsolattartó tevékenységet folytattam. Ezzel egy időben módszerspecifikus tanulmányokat végeztem a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél, így 2018 decemberében relaxációs terapeuta végzettséget szereztem.

Alapvető motívumom a segítő szándék. Minden ember számos nehézséggel és kihívással találkozik élete során. Úgy gondolom, a leglényegesebb kérdés az, hogy mit kezdünk ezekkel a helyzetekkel, hogyan oldjuk meg őket, illetve merünk-e segítséget kérni, ha valamiben nem vagyunk biztosak. Munkám során legfőbb célom, hogy minden helyzetben megtaláljam a legoptimálisabb megoldást, és ügyfeleimben az embert látva segítsek, amiben csak lehetőségem van.

„Segítsünk másokon! Mert a mások is mi vagyunk.”

                                                                                                          Luther Márton