2007-ben végzetem az Apor Vilmos Katolikus Főiskola szociálpedagógus szakán. Az élethosszig tartó tanulás elkötelezett híve vagyok, ennek szellemében ellátottjogi képviselő és tereptanár képesítést is szereztem, emellett 2016-ban pszichiátriai gondozó és koordinátorként végeztem az EMMI szervezésében. Szívesen veszek részt mindenféle szakmai fórumon, összejövetelen, konferencián.

A főiskola elvégzése után néhány évig idősellátásban dolgoztam, majd munkaerő-piaci programok megvalósítójaként tevékenykedtem.

2012-ben már dolgoztam főállású munkavállalóként a Kontakt Alapítványnál, ezt követően külsős munkatársként vettem részt különböző projektekben. 2018-től újra főfoglalkozású munkavállalóként dolgozom az Alapítvánnyal.

Több évig mentális problémákkal küzdő, megváltozott munkaképességű személyekkel foglalkoztam mint tanácsadó, mentor, szakmai vezető a TÁMOP 1.4.2 Programban. A Budaörsi régióban a Munkaügyi Központokban regisztrált álláskeresőknek tartottam egyéni és csoportos álláskeresési tréningeket. Az egyéni foglalkozások állnak igazán közel hozzám, ott érzem, hogy hatékony segítséget tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

„Örülj a saját teljesítményeidnek, de a terveidnek is.
Maradjon meg az érdeklődésed a saját utad iránt,
Akármilyen egyszerű legyen is az.”
A Baltimore-i régi Szent Pál templomból